Our social:

Sunday, March 15, 2009

Man u vs Liverpool : Komen aku

Hahahaha tak bole benti aku nak gelak tgk fan manu ni.Dah kene belasah pun taknak mengaku liv lbh baik dr segala segi skil dan taktik. Lagi2 alasan... bagi la...saje jela.... hahahaha lagi teruk kata tetap kat atas..... hahahaha....nampak sangat tak tahu sejarah 2 team ni. Bagi aku tak kirala sapa atas sapa bawah....yg penting sapa menang dan lbh penting lagi tahun ni dua-dua game liv menang.
Kalau 1-0 boleh la kata nasib mcm kat Anfield dulu....heheheh sorry...takbenti gelak lg ni.... ni main kat Old TRafford beb..... ahahahahahaha ....tapi kat anfield dulupun mmg boleh belasah tapi liv saje je bg satu....sebab nak belasah kat tpt dia sendiri.Kalaula manu jd juara bpl pun.....hahahaha juara kene belasah ngan liv......buat malu jer wei....... bukan skit wei..... empattt wei.....ahahaha
torres wpun injured tp tetap main baik.Gerrard lg la...mcm aku lepas sekolah dulu..... hehehehe kalu nak citer satu-satu mmg tak cukup ruangla.....manu plak...ahahahaha main tak tentu arah.baru bg penalti.....mcm dah menang...ahahahahah 5 minit jela....hehehehe.aku dah hagak game ni liv menang tp cuma ramalan gol jela salah.Aku hagak manu kene 4-0 mcm rm ari tu.tp dpt jugak sebiji....rupa2nye bila aku kol gerrard dia kata tu umpan je...dan mmg betul sebab pastu sekejap je liv balas balik dan seterusnya korang tau la keputusannya kan....ahahaha Sipelakon manu tu langsung takde can to show his talent....sebelum game lg aku dah cakap kat fan manu.....dia bila lwn team kuat...(liv le tu).... mmg akan jd bodoh ...tak tau nak buat ape....ada sorang tu plak nak harapkan giggs....ahahahah buta huruf betul la fan dia sorg tu......malas aku nak komen kuda tua....
malam td semua fan manu yg aku kenal semua jd bodoh kejap bg alasan bodoh......ahahahah nnt aku tulis lg la bila lepak kat pangkin ngan dorng.....nak dengar alsn bangang apa pulak dr fan manu yg tak tau ape2 psl bola.....ahahahaha sbb kalau tau mestila dorang sokong liv kan......pasni aston villa plak.......

0 pompang pompang :

Post a Comment

komeng