Our social:

Monday, March 23, 2009

liverpool vs aston villa

Sian aku tengok villa jadi mangsa amukan liv. Pagi tadi semua fan MU mengharapkan Villa mampu membuat kejutan tapi akhirnya terpaksa tidur awal sebab liv bermain cemerlang . 1st half pun dah 3-0. Akhirnya yang mampu dorang cakap wakaka .....
'barula game nmpk mnrik..kalo tak..mu pn xblh korang kejo.' ni la sms yang aku terima.
Cam biasa ayat2 menyedapkan hati sendiri padahal tak bole tido tgk result 1st half tu.....hehehe
Tak payah komenla game pagi td....result pun dah tau camane amukan liv yg tak mampu di tepis. cuma kecewa skitla sbb Torres tak dpt score.Anyway dia main ok je....Adios
Y'llNever Walk Alone akan terus berkumandang kat hp aku...hehehehe

0 pompang pompang :

Post a Comment

komeng