Our social:

Latest Post

Wednesday, June 29, 2016

filem pendek hari raya : baulu emak



ketawa ada, terharu ada, di hariraya...respek sapa yang buat ni...pelakun pun bagus...aku suka cerita dia

Sunday, May 1, 2016

Surf7 network hoster terbaik Malaysia







Kenapa aku cakap terbaik ? nak ikutkan memanglah tak boleh la nak bagi yang terbaik dalam Malaysia sebab aku tak cuba hoster-hoster yang lain lagi tapi ini hanya pendapat aku so kenapa aku nak cuba yang lain sedangkan aku puas hati dengan surf7 ni? betul tak?ki3 kalau korang rasa hoster koranglah yang terbaik sila lah puji hoster masing-masing ye.

meh sini kenapa aku cakap Surf7 ni terbaik

Friday, April 1, 2016

Tak boleh sign in blog sendiri

Pelik aku tadi, sebab dah lama tak sign in, tak boleh nak sign in,,, bukan sebab dah lupa password tapi sebenarnya aku