Our social:

Latest Post

Wednesday, March 13, 2019

sambal goreng travelicious










dah lama tak update blog, saja nak update kalau2 korang nak rasa sambal goreng sedap ni, sambal ni anak aku buat so cubalah,,, baru nak belajar meniaga...:)

Saturday, February 10, 2018

Selamat Tahun Baru 2018

Selamat Tahun Baru 2018 yer...kehkehkeh

Sunday, April 30, 2017

Pendaftaran Murid Tahun Satu ( 1 )

Ini untuk simpanan aku.... nanti2lah aku komen pasal websites ni...


daftar kat sini

https://public.moe.gov.my/


terpaksa simpan kat blog sendiri sebb tadi cri kat blog lain menyakitkan hati je... ntah apa yang diaorang mengarut... kah3

untuk yang belum mendaftar tu, kalau nak mendaftar, pastikan ada buku pink, semua injection anak-anak kena isikan dalam borang kat websites tu yer...