Our social:

Latest Post

Sunday, May 1, 2016

Surf7 network hoster terbaik Malaysia







Kenapa aku cakap terbaik ? nak ikutkan memanglah tak boleh la nak bagi yang terbaik dalam Malaysia sebab aku tak cuba hoster-hoster yang lain lagi tapi ini hanya pendapat aku so kenapa aku nak cuba yang lain sedangkan aku puas hati dengan surf7 ni? betul tak?ki3 kalau korang rasa hoster koranglah yang terbaik sila lah puji hoster masing-masing ye.

meh sini kenapa aku cakap Surf7 ni terbaik

Friday, April 1, 2016

Tak boleh sign in blog sendiri

Pelik aku tadi, sebab dah lama tak sign in, tak boleh nak sign in,,, bukan sebab dah lupa password tapi sebenarnya aku

Friday, January 15, 2016

Gina Bo Hamdan - They gave us a childhood (lirik)



SEORANG gadis cilik dari Syria berjaya menyentuh hati pengguna Internet melalui nyanyiannya iaitu sebuah lagu berjudul A'tuna At- Thofulah (Berikan Kami Zaman Kanak-Kanak).

Lagu tersebut didendangkan Ghana Bo Hamdan ketika sesi uji bakat rancangan The Voice Kids Arab yang baru sahaja bermula minggu lalu.

Memasuki rangkap kedua lagu, Ghana tidak dapat menahan sebak yang memaksanya menghentikan nyanyian.

Salah seorang juri, penyanyi Nancy Ajram, kemudiannya naik ke pentas untuk menenangkan Ghana.

Persembahan Ghana membuatkan dua lagi juri selain penonton studio berdiri dan memberi tepukan gemuruh kepadanya.

awani...


errr...memang sedih dia nyanyi....walaupun tak faham...

ni dari http://www.syrianews.cc/give-us-childhood-and-peace-the-syrian-childrens-dream/

Syrian Ghina Bou Hamdan performs before the committee of The Voice Kids, she cries and makes the world cry.

The Syrian young child of 9 years old Ghina Bou Hamdan joins the competition programme The Voice – Kids with a song asking the world where is childhood and peace her peers didn’t live?

Give us childhood, give us peace, Ghina sings, cries when she reaches ‘Our sky is asking, it’s asking the days…’ and couldn’t sing: ‘Where is the beautiful sun and the flocks of pigeons?’.

Assisted by celebrity pan Arab pop star Nancy Ajram, one of the 3 judges in the committee, she completes the song. When Nancy asks her at the end of her audition: What did you feel when you cried? Ghina replies: Joy.

The song went viral on social media and terror supporting groups opposing Syrian government tried to adopt the young coming star claiming she’s singing for them and were working their best to abuse this beautiful soul and her song until the Syrian Presidency released a video clip recorded in April 2015 of Ghina singing the same song before Syrian First Lady Asma Assad.