Our social:

Latest Post

Wednesday, December 14, 2016

Shopback dapatkan kembali duit anda

shopback ni rupa2nya memang terbaiklah...kalau korang jenis suka beli online, through Lazada ontohnya...beli dan dapatkan rebat tunai dengan syarat korang register dulu shopback dan pergi ke laman2 web beli belah online tu melalui shopback punya referel yang dah korang sign in... beli dan dia akan auto rebet...bukan lazaa bagi tapi shopback.

camana dia bagi? apa yang aku faham, shopback tu as a referel untuk web lazada contohnya,,, komisen yang shopback dapat akan diberi/ dikongsi dengan kita...tapi berapa persen yang diberi pada kita tu tak tahulah aku...tapi ok la dari takde... lebih kurang macam nuffnang jugaklah kan...

so, kalau korang jenis rajin beli onlione,,, register shopback dan dapatkan rebet... kenapa aku buat post ni? kah3sebab kalau korang register ikut link referel ni https://www.shopback.my/?raf=t4c0qk ni, dapatlah aku sikit...korang tak rugi...tapi tolong kawan2 je...tapi klu korang nak register terus kt shopback tu pun boleh... sama jer...

dan lagi shopback tu bukan ada lazada je...zalora..agoda... eh senang cerita...hampir semua beli-belah online boleh kita dapat rebet... cubalah weh...

ok...dah penat dah aku taip...jgn lupa register guna referel aku tu ek..

Tuesday, November 15, 2016

blogger travel

tengok la kat atas tu...ada link travel.. konon2 nak buat n3 pasal g travel mana-mana tapi hampeh...kah3

Wednesday, June 29, 2016

filem pendek hari raya : baulu emak



ketawa ada, terharu ada, di hariraya...respek sapa yang buat ni...pelakun pun bagus...aku suka cerita dia